Turkiye Genclik Agi

tekrar merhaba sizlerle paylaşmak ve fikir alış verişinde bulunmak istediğim diğer bir konu ise

gençlik meclislerimizin %60 lık gibi büyük çoğunluğunu liseli gençlerin oluşturmasından dolayı ve liseli gençlerinde 18 yaş altı olmasından ötürü ailelerin sözünden yeri geldiğinde çıkamamaktadır,bu yüzden EĞİTİM AİLEDE BAŞLAR mantığı ile ailelerin sağlıklı gençler yetiştirmesi ve elinden geldiğince gençlere yardım etmesini desteklemesini sağlamak için gençlik meclislerimiz yerellerinde ailelere yönelik projeler geliştirmesi sizce nasıl olur???

öneri ve düşüncelerinizi bekliyorum

Paylaş

Reply to This

Replies to This Discussion

Bence çok doğru bir yaklaşım. Bu konuda kadın meclislerine çok iş düşüyor. Kadın Meclisleriyle ortak yapılacak Aile içi bilgilendırme seminerleri , okullarda velilerin katılacagı semınerlerin çok buyuk etkısı olacaktır. Bir çok aile haklı kendilerine göre haklı olarak çocuklarının bır çok organızasyona katılmalarını istemiyorlar. Bu engelleri aşmak için ebevynlere yönelik eğitimler büyük önem taşıyor.

Reply to This

bende bu konu ile ulusalda bir proje başlatılmasını istiyorum sizcede böle bir proje gerekli değilmi?

Reply to This

bence gereklide keşke herkez bu başlıkları takıp ediyor olsa ve çok fikir çıkıp en iyisini yapa bilsek biz bize konuşuyoruz şimdilik=)

Reply to This

evet bu konu takip edilse gerçekten çok güzel olur ve güzel fikirler çıkar aslında yetkililere sesleniyorum bu konuyu anasayfaya taşıyabilirmiyiz???

Reply to This

arkadaşlar burada bir çok istanbullu arkadaşın olduğunu düşünüyorum ve sizi istanbul gençlik meclisine davet ediyorum.

http://youthforhabitat.ning.com/group/istanbulgenclikmeclisi

bir de bu toplantılar ve buluşmalar nerde , ne zaman yapılıyor?haberlendirme nasıl oluyor?

Reply to This

Forum

Taha Yasin ESKİCİ

Sizce Bilişim Projeleri Yeterli ( Mİ?) 5 Replies

Sizce şuan yürüttüğümüz bilişim projeleri yeterlimi? Başka ne konularda projeler yapılabilir ? Avrupa ülkeleri hangi bilişim projelerini yürütüyor ?

Tagged: bilişim

Started by Taha Yasin ESKİCİ. Last reply by Taha Yasin ESKİCİ Jul. 23, 2008.

ırkın

haberler 3 Replies

Yaklaşık 7 yıldır gençlik meclisi üyesiyim. Kurulan platform çok güzel olmuş yapanların ve emeği geçen herkezin elerine sağlık. Fakat sormadan duramyacağım birşey dikkatimi çekti. Haberler kısmına ge…

Started by ırkın. Last reply by ben :) Jun. 10, 2008.

© 2009   Created by Habitat için Gençlik Derneği on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Bir konuyu rapor et.  |  Privacy  |  Terms of Service

Sign in to chat!