Turkiye Genclik Agi

Taha Yasin ESKİCİ

Gençlik Meclislerinin Proje Yapması Meclise Yarar Sağlar Mı?

merhaba arkadaşlar gençlik meclislerimizin çoğunun yaptığı proje çalışmaları sizce gençlik meclisine ne gibi bir yarar sağlıyor gençlik meclisilerine hangi alanlarda kolaylık sağlıyor görüşlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum

Paylaş

Reply to This

Replies to This Discussion

Gençlik Meclisinin projeyı ne amaçla yaptığına bağlı. Eğer siz projenizi gençler için değil gençlik meclisi için yapıyorsanız sadece meclis içinde olup biter projeye katılan arkadaşlar yenı insanlarla tanışır ve güzel bir aktivite olur. Ama yaptığınız proje gençler içinse ve sürdürülebilir olduysa sadece katılımcıların değil sonrasında başka insanlarda bundan yararlandıysa işte o zaman gençlik meclisinin öncelikle reklamı olur bizlerin neler yatıgını neler yapabileceğimizi diğer gençlerde görmüş olur ve meclisin katılımını arttırır. Bunun dışında insanların kişisel gelişiminede büyük katkısı olduğunu düşünüyorum.

Reply to This

halka açık bir seminerin gençlik meclisi açısından reklamı olur bence başka ne gibi seminerler verdirilebilir ve ya projeler yapılabilir?

Reply to This

gençlerin kişisel gelişimini artıracak olan seminerler mesela ticaret odasıyla gorusulup bıreysel gırısımcılık egıtımı , beden dilinin kullanımıyla ilgili eğitimler verilebir. hem herkese yararı dokunacaktır hemde meclisin reklamını yapacaktır. çevre ve barışla ılgılı uluslar arası projeler yapılabılır. eğer basarabilirsek yapılan projelerle tüm dünyanın dikkati çekilebilir. Unutmayalım ulusal ajans dışında bir çok hibe veren program var yeterki araştırılsın. Bununla ilgili Yalovadaki arkadaşlar bize yardımcı olabilir

Reply to This

evet gerçekten çok fazla çalışma yapılabilir sadece yapmak isteyelim bn şahsım adına Afyonkarahisar için birçok şey yapmak istiyorum ve bunları en yakın zamanda faaliiyete geçireceğim. Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır.biz buraya seçilerek geldiysek bizim üstümüze düşen bir sorumluluk vardır ve bu sorumluluğu yerine getirmemiz lazım diye düşünüyorum

Reply to This

Forum

Taha Yasin ESKİCİ

Sizce Bilişim Projeleri Yeterli ( Mİ?) 5 Replies

Sizce şuan yürüttüğümüz bilişim projeleri yeterlimi? Başka ne konularda projeler yapılabilir ? Avrupa ülkeleri hangi bilişim projelerini yürütüyor ?

Tagged: bilişim

Started by Taha Yasin ESKİCİ. Last reply by Taha Yasin ESKİCİ Jul. 23, 2008.

ırkın

haberler 3 Replies

Yaklaşık 7 yıldır gençlik meclisi üyesiyim. Kurulan platform çok güzel olmuş yapanların ve emeği geçen herkezin elerine sağlık. Fakat sormadan duramyacağım birşey dikkatimi çekti. Haberler kısmına ge…

Started by ırkın. Last reply by ben :) Jun. 10, 2008.

Haber Başlıkları

Loading feed

© 2009   Created by Habitat için Gençlik Derneği on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Bir konuyu rapor et.  |  Privacy  |  Terms of Service

Sign in to chat!