Turkiye Genclik Agi

Taha Yasin ESKİCİ

Taha Yasin ESKİCİ's Discussions (11)

Discussions Replied To (8) Replies En son aktivite
Taha Yasin ESKİCİ

"reklam konusu çok önemli peki şamil ne tür projenin duyurulması için reklamlar ola..."

Taha Yasin ESKİCİ replied Jul. 23, 2008 to Sizce Bilişim Projeleri Yeterli ( Mİ?)

5 Jul. 23, 2008
Reply by Taha Yasin ESKİCİ
Taha Yasin ESKİCİ

"ulusal çapta yürütülen projeler -->bir gençlik hikayesi -->bilenler bilmeyen..."

Taha Yasin ESKİCİ replied Jun. 25, 2008 to Sizce Bilişim Projeleri Yeterli ( Mİ?)

5 Jul. 23, 2008
Taha Yasin ESKİCİ

"evet bu konu takip edilse gerçekten çok güzel olur ve güzel fikirler çıkar aslında..."

Taha Yasin ESKİCİ replied Jun. 4, 2008 to Eğitim Ailede Başlar Gençler Buna Katkı Sağlar ( MI? )

5 Jun. 29, 2008
Reply by Ali
Taha Yasin ESKİCİ

"evet gerçekten çok fazla çalışma yapılabilir sadece yapmak isteyelim bn şahsım adı..."

Taha Yasin ESKİCİ replied Jun. 4, 2008 to Gençlik Meclislerinin Proje Yapması Meclise Yarar Sağlar Mı?

4 Jun. 4, 2008
ırkın

"evet bencede böyle yapılmalı tek kanalla değil birden çok ulusal kanalla çalışılma..."

Taha Yasin ESKİCİ replied Jun. 2, 2008 to haberler

3 Jun. 10, 2008
Reply by ben :)
Taha Yasin ESKİCİ

"halka açık bir seminerin gençlik meclisi açısından reklamı olur bence başka ne gib..."

Taha Yasin ESKİCİ replied Jun. 2, 2008 to Gençlik Meclislerinin Proje Yapması Meclise Yarar Sağlar Mı?

4 Jun. 4, 2008
Taha Yasin ESKİCİ

"bende bu konu ile ulusalda bir proje başlatılmasını istiyorum sizcede böle bir pro..."

Taha Yasin ESKİCİ replied Jun. 2, 2008 to Eğitim Ailede Başlar Gençler Buna Katkı Sağlar ( MI? )

5 Jun. 29, 2008
Reply by Ali
Guler Altinsoy

"her gence bir smshosting kurularak planlarını cep telefonuna gönderilerek işlerini..."

Taha Yasin ESKİCİ replied May. 31, 2008 to Ne tur ozelliklere ihtiyaciniz var???

5 Jul. 22, 2008
Reply by Fuat KOCABIYIK

Forum

Taha Yasin ESKİCİ

Sizce Bilişim Projeleri Yeterli ( Mİ?) 5 Replies

Sizce şuan yürüttüğümüz bilişim projeleri yeterlimi? Başka ne konularda projeler yapılabilir ? Avrupa ülkeleri hangi bilişim projelerini yürütüyor ?

Tagged: bilişim

Started by Taha Yasin ESKİCİ. Last reply by Taha Yasin ESKİCİ Jul. 23, 2008.

ırkın

haberler 3 Replies

Yaklaşık 7 yıldır gençlik meclisi üyesiyim. Kurulan platform çok güzel olmuş yapanların ve emeği geçen herkezin elerine sağlık. Fakat sormadan duramyacağım birşey dikkatimi çekti. Haberler kısmına ...

Started by ırkın. Last reply by ben :) Jun. 10, 2008.

Haber Başlıkları

© 2009   Created by Habitat için Gençlik Derneği on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Bir konuyu rapor et.  |  Privacy  |  Terms of Service

Sign in to chat!